Begin 2023 de basis opleiding ontspanningsmassage afgerond bij de academie voor OMB. En begin 2024 de vervolg opleiding ontspanningsmassage afgerond. Hiernaast nog andere online modules gevolgd voor ontspanningsmassage, waaronder handmassage.
In 2023 direct gestart met een massagepraktijk thuis. Inmiddels geef ik wekelijks meerdere mensen de mogelijkheid te komen verstillen op mijn behandeltafel.
Naast het geven van massages ben ik ook getraind in het geven van geleide meditaties, het werken met energie, benutten van de kracht van de maan, het werken met etherische oliƫn en het gebruik maken van edelstenen en mineralen. Ook is het mogelijk een persoonlijke geboortehoroscoop te laten maken inclusief de uitleg hierover. Ik ben door mijn eigen jarenlange spirituele zoektocht en schaduwwerk in staat snel contact te maken, aan te voelen wat er nodig is. In communicatie ben ik open, direct en goud eerlijk.

Afspraak maken? Stuur mij een berichtje.