Camille en Judith

Camille Storm, dat ben ik, geboren in 1983 in Poeldijk.

Ik ben gelukkig getrouwd, moeder van 2 puber meiden en wij wonen in het Westland.
Mijn dagelijks werk is het maken van dag roosters op een Westlandse middelbare school.
Mijn hobby’s zijn onder andere toneel en scouting, mijn spirituele reis, yoga, mediteren en connecten met andere mooie zielen.

Kleinkunst
Als jong kind al lid geworden van een toneelvereniging, daar maakte ik kennis met het toneel en kleinkunst. Mijn passie was geboren! Ik leerde op het podium te staan en mocht diverse rollen spelen. Na wat kinderstukken binnen deze vereniging stapte ik over naar theater-school ‘Koperen Kees’ van destijds het Dario Fo college in Poeldijk. Hier kreeg ik 5 jaar lang les in spel en beweging. Later in Zoetermeer zocht ik weer mijn passie op en speelde diverse producties mee bij het CKC, centrum voor kunst en cultuur in Zoetermeer.
Weer thuis in het Westland ben ik terug gekeerd bij toneelvereniging St Genesius. Daar heb ik heerlijke rollen mogen spelen. Ook kreeg ik de mogelijkheid om de jeugdvereniging weer opnieuw op te starten en volledig op te bouwen. Hier gaf ik toneellessen aan enthousiaste kinderen. Dit monde jaarlijks uit in een mooie voorstelling. Vanuit die vereniging ontstond ook de samenwerking met de lokale muziekvereniging Pius X en het kinderzangkoor. Jaarlijks voerden wij gezamenlijk de Sinterklaasmusical op die uiteindelijk geschreven en geproduceerd werd door Storm! Creatief.  Hier werd in 2016 Storm! Creatief geboren. Diverse bedrijven, instellingen maar ook particulieren wisten Storm! inmiddels te vinden, voor allerhande kleinkunst op maat.

Massage en bewustwording
Begin 2023 de basis opleiding ontspanningsmassage afgerond bij de academie voor OMB. Hiernaast nog andere online modules gevolgd voor ontspanningsmassage, waaronder handmassage. Direct gestart met een massagepraktijk thuis en wekelijks geef ik meerdere mensen de mogelijkheid te komen verstillen op mijn behandeltafel. Naast het geven van massages ben ik ook getraind in het geven van geleide meditaties, het werken met energie, het werken met etherische oliën en het gebruik maken van edelstenen en mineralen.  Ik ben door mijn eigen jarenlange spirituele zoektocht en schaduwwerk in staat snel contact te maken, aan te voelen wat er nodig is. In communicatie ben ik open, direct en goud eerlijk.

Judith Stam enthousiaste creatieveling.

juf speciaal onderwijs, scouting leidster, muzikaal talent.