Camille

Camille Storm, dat ben ik, geboren in 1983 in Poeldijk.

Ik ben gelukkig getrouwd, moeder van 2 meiden en wij wonen in het Westland.
Mijn dagelijks werk is het maken van roosters op een Westlandse middelbare school.
Mijn hobby’s zijn onder andere toneel en scouting.

Toneel
Op zeven jarige leeftijd hoorde ik van een oproep voor de nieuwe jeugdafdeling bij toneelvereniging St. Genesius in Poeldijk. Ja, dit was echt iets voor mij. En al snel stond ik op het podium van De Leuningjes in Poeldijk en speelde mijn eerste echte rol. Na wat kinderstukken binnen deze vereniging stapte ik over naar theater-school ‘Koperen Kees’ van destijds het Dario Fo college in Poeldijk. Hier kreeg ik 5 jaar lang les in spel en beweging. Later in Zoetermeer zocht ik weer mijn passie op en speelde diverse producties mee bij het CKC, centrum voor kunst en cultuur in Zoetermeer.
Weer thuis in het Westland ben ik terug gekeerd bij toneelvereniging St Genesius. Daar heb ik heerlijke rollen mogen spelen. Ook kreeg ik de mogelijkheid om de jeugdvereniging weer opnieuw op te starten* en volledig op te bouwen. Hier gaf ik toneellessen** aan enthousiaste kinderen. Dit monde jaarlijks uit in een mooie voorstelling. Uiteindelijk heb ik het stokje overgedragen en is de jeugdvereniging na nog wat jaren leuke voorstellingen te hebben gedraaid nu toch ook gestopt.
*met communicatie kanjer Hans
**samen met Trudy

Scouting
Ik was ongeveer 5 jaar oud toen ik op de Scouting ging. Bij Scouting Poeldijk heb ik zelf alle groepen doorlopen en kijk ik met enorm veel plezier terug naar een geweldige tijd.
Toen ik 14 jaar oud was begon ik met leiding geven bij de toen nog Kleine Esta’s (jongens en meisjes van 6 tot 8 jaar oud). Hier leerde ik met vallen en opstaan voor een groep te staan, de groep draaiende te houden, een variërend en veilig programma aan te bieden en ik leerde om te gaan met de ouders.
Samen met het leidingteam maakten wij de stoerste kampverhalen en speelde ik leuke typetjes. Hier kon ik ook mijn creativiteit en toneelpassie kwijt. Door de verhuizing naar Zoetermeer kon ik even geen leiding meer geven en moest ik Scouting Poeldijk even tijdelijk verlaten.
In 2003 keerde ik weer terug naar het Westland en meldde me ook direct weer aan als leiding. Dit keer draaide ik de groep de Grote Esta’s (jongens en meisjes van 9 tot 11 jaar). Tijdens de zwangerschap van onze eerste dochter ben ik nog ‘even’ mee op kamp gegaan. Daarna heb ik mijn geliefde scouting weer even losgelaten. Zo kon ik me richten op mijn gezin. Toen de oudste 5 jaar was stond ik echter alweer bij de Scouting als ouder dit keer. Al snel draaide ik natuurlijk weer vol mee als leiding. Vanaf 2012 als teamleidster bij de grote welpen. De afgelopen jaren het stokje van teamleider overgedragen en zelf de overstap naar het bestuur gemaakt. Sinds 2021 bestuurslid binnen Scouting Poeldijk.